Ik en mijn Ikken

Sylvia Bartelds (1958)

Mijn opleiding in de symbolische psychologie op basis van C.G. Jung, gegeven door Karen Hamaker-Zondag is mijn leidraad in mijn prive leven en in mijn werk als coach.

Het heeft mijn kijk veranderd op mijn eigen gedrag en op dat van anderen.

Belangstelling voor de mens loopt als een rode draad door mijn leven. Ik kom heel snel tot diepe, psychologische gesprekken en wil graag weten hoe het nu echt met iemand is. Ik heb als vrijwilliger bij Stichting Slachtofferhulp emotionele hulp geboden aan slachtoffers van misdrijven en verkeersongevallen. Vervolgens ben ik eind 2010 de opleiding tot Academisch coach en counsellor gaan volgen. Medio 2011 ben ik mijn coachpraktijk gestart. In eerste instantie gekozen om vrouwen te coachen, vrouwen in overgangsfases en De Overgang onder de naam Overgangskrachten. Met het motto Van Klacht naar Kracht.. Nu ruim twee jaar verder dekt deze naam de lading niet meer. Het wekte de indruk dat ik alleen vrouwen in de Overgang coach en dat ik geen mannen coach. Dat doe ik inmiddels ook. Nu ga ik verder met coachen onder de naam café-coach, een motiverend gesprek onder het genot van een kop koffie/thee.


Ik bied coaching vanuit een ont-moeting, een motiverend gesprek over JEZELF. Toegankelijke en motiverende gesprekken ter bevordering van jouw Zelfsturend, Zelflerend, Zelfoplossend, Zelfaccepterend, Zelfhelend vermogen. Kennismaken kan in een cafe in Utrecht, coaching vindt plaats in Maarn, op een rustige, goed bereikbare lokatie.